Сторінка 3 – Відгуки - California Gold Nutrition, ліпосомальний вітамін C, 1000 мг, 30 пакетиків по 6 мл (0,2 унції) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 29.08.2023
1
1
0
11
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Корейська

Я бачив чудові результати. Єдиний мінус - короткий термін продажу і довгий період відсутності в наявності, люди з хронічними захворюваннями ледь не помирають, якщо не їдять. Є багато інших препаратів, але навіть якщо я купую більше 13 видів, включно з корейськими, я не бачу ефекту, як цей препарат. Клітини тяжкохворих також змінили певну форму. Якщо він виходить стабільно, то не потрібно робити це економно. Ви можете щомісяця купувати лише необхідну суму на 400 000 вон і їсти її. Навіть тоді вам доведеться рік прожити без наркотиків. Якщо немає ліків, замініть вітамін С внутрішньовенними ін’єкціями. Ін'єкції ефективні приблизно на 90%, а ліки - на 60-70%, але я шалено віддаю перевагу лікам, а до уколу йде зовсім небагато часу. , Хворих на рак чи важко хворих судин мало, т.к. їх вводять протягом тривалого часу. Ви не можете жити, якщо кожен день встромляєте кілька голок. Корейська продукція (Whalmyeongsu, Yonggaksan) незмінно доступна вже 50 років. Живучи у світі, де імунітет важливий, я сподіваюся, що такі хороші продукти будуть виходити без перерв. Щира подяка виробникам продуктів!

395cfcc4-6780-4572-aedf-5db494860ef0